2020-11-23 12:50:21• hírek • Bede Emőke

Két körözött jármű is fennakadt a határellenőrzés során

Az elmúlt hétvége folyamán két körözött járművet is feltartóztattak a petei határőrök: az egyik egy Fiat Ducato, a másik pedig Mitsubishi Kaot volt – tájékoztatta híroldalunkat az illetékes hatóság.

Az első fogásra még szombat este, 20 óra körül került sor, amikor egy 38 éves francia állampolgár egy francia rendszámokkal rendelkező Fiat Ducatóval szeretett volna átlépni a határon. A haszongépjármű iratainak ellenőrzésekor azonban kiderült, az Interpol rendszerében a francia hatóságok jelzése alapján a Ducato lopottként szerepel.


Vasárnap 15 órakor újabb körözött kocsi akadt fenn az ellenőrzésen. A határhoz 15 óra körül érkezett meg egy 42 éves, Máramaros megyei férfi, aki a kocsija után kapcsolt utánfutón egy Mitsubishi Kaot típusú járművet hozott. A rendszer ez alkalommal is riasztott, hiszen a szóban forgó autóra az olasz hatóságok körözést adtak ki.


A határrendészet a 108 ezer lej értékű kisteherautót és a 7.300 lej értékű platóst is lefoglalta, a két ügyben pedig orgazdaság miatt nyomozást indítottak.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: